längtar x 100000

jag längtar tills den dagen jag flyger från sverige.. då är jag helt fri och får träffas mina syskoner och bygga mig tillbaka helt.. jag har varit tokig att vara hemma nu i tre dagar..


okej jag längtar efter nyår mer!!

jag vet att tiden går långsammare om man längtar men kan inte låta bli att längta... grr.

vilken bild passar mig bäst??

    
    
    

image24 fast jag tycker att här största bilden är snyggast pga att den liknar mest min riktiga frisyr?? men förvånat ser jag att jag som rödhårig är inte alls dum.

lite smått o gott

igår festen var det roligt samtidigt konstigt för att två pers har hunnit gråta. ja jag är en av dem men en mycket lång historia. tänker inte skriva om det här.
det var roligt trots några dampade rejält. ebrus lillasyster vann i där damptävlingen. ja jag måste påminna att hon är bara sju år gammal.

Ibland är jag otroligt lik mischa barton. det finns en bild jag e lik henne men har ej bilden den är ngnstans.
har hört om att man blir lik som sin förebild. man har gjort ett test ute i stan och frågar vem är din förebild och alla svarar någon person som är egentligen lik sig själv. undrar varför? men ja, jag älskar mischa barton!

yeye!


image5

JAG SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER FRAM EMOT DET SÅ MYCKET!

kramfeber!

TYCKER EJ OM designen. jisses. men ska försöka förbättra det en dag!

idag såg jag en massa kramar i stan vet ej vrf men såg det då kändes det starkt inombords.
en kram per dag är bra för magen ! kramas mer, du!

imorgon ska det bli en suuuuperrolig dag. behöööver det. hittills var det bara mysigt oh trist. behöver mer som att roccka loss lite. oja det kan inte gå lugnt om man festar hos ääbru! ja ser vääärkligen fram emot det!

och innan det, oja då ska jag träffa dig. min enda läsare här på bloggen. ja hon e enda som vet om här bloggen. vill eg inte berätta för ngn pga min dumma fula design! :)

oja, imorgon är det alllllldeles sista skoldagen! bara två timmar sen ska jag VIILA som helvete! hittills pluggade jag mig sönder och stressade mig sönder också! jisses hur orkade jag.

ja nu har jag många saker att se fram emot! yeye
viktigaste - 2008 !!!! vem längtar inte efter 2008? 2008 ska bli ett bättre år än 2007 FFS!

GRR

grr varför ska bloggen vara så komplicerat?
söker söker runt..




GEEER upp, koperiar min förra design istället. det ser så konstigt ut. typ en död blogg. äsch!

har nu fyra st bloggar (???!) men bloggar inte nu för tiden.. men de finns endå kvar. jises. lite psykfall  just nu! grr

image3

RSS 2.0