imo lyxliv frukostfest i tyskland, nyårsfest i sverige

         

ehh du fortfarande 14?



visst ser jag ut som jag har inte förändrat ngt alls?
tänka dig, bilden togs för ett och halvt år sen.

jag ser att här bloggen blir som en bilddagboken,.. men jag gillar inte bdb, där e det så löjligt med alla snokare. så jag sätter in bilder här så skönt att bara ni får se. så ni får tåla ut med masssssa bilder. :) för att jag bara älskar bilder så!!

vill bara krama ihjäl henne...

så söt är hon. underbar är hon också. väckte mig med puss på morgonen och sade "marsvinerna är vakna nu". när jag vaknade under natten, gick och åt som jag har missat pga all sömn följde hon med, bara sitta och titta på mig medan jag äter. och hon ställer en massa frågor hur tomten kom och gav presenterna..han har ju inte nyckeln så hur kunde han komma in? sen sade hon "jag vet! jag vet! han kom hit genom skorstenen ". hennes glädje på livet spridas! 

  


i min hjärna



olika saker händer ibland med er men alltid har jag vetat att ni är speciella..
 mina sötnötar!

en bild på mitt hår. har aldrig haft så här långt. alltså mitt hår just nu är mitt rekord ;) ýe!

27 dec



idag träffade jag en vän. underbar en. saloumeh heter hon. (tror jag haha) vi ba gick runt i stan och fikade tills allt är stängt haha. känner du igen platsen i fotot, mathilde? det är ett fik som jag bara älskar så. när jag är i stan med nån måste jag gå dit. där finns utsikt ochså. min favorit helt enkelt.

turkar och såna brukar stirra på folk. det vet ni väl? och idag en turk stirrade så på oss. när han närmade mig stirrade han så hårt så han tappade en massa lappar och sade ditt fel. min vän svarade "pech" = otur på svenska. och vi bara gick därifrån medan hundratals lappar på golvet. han äcklig ju omg om det var bara jag skulle jag aldrig få veta vad han har sagt.

och omg fullt i stan med folk, fyfan hatar rea!

heej heej gomorron!


man vet vad man har, inte vad man får. & carpe diem!                




  
 

hamburg freezers mot berlin

    

JAAAAAAAAAAAAAAAA säger jag bara!



men vafan, att va en tysk är så mycket mer än ni anar.
a proud hamburg freezers fan here, med öl ofc hahaha

ps. jag ska försöka få er förstå en aning bättre hur jag lever här i tyskland, passa på när jag har en kamera nu juu :) ds

syskon <3

 

därför vill jag aldrig skaffa bara ett barn. barnet skulle missa det där.

syns det tydligt att de är jag och mathi på första bilden ? :)

julaftonen

hihiih hade en mycket mycket annorlunda juldag, gickpå bio. besökte en begravning. åt inte julmaten utan vanl mat. öppnade presenter innan middagen. fick marsvin till julklapp.

går ni på vad jag sade?
om ni tror på det där så tror ni rätt haha.

men iaf. pap bad mig att gå på bio med barnen (adelina&nicholas) för att vi ska inte hyra en jultomte. men iaf det var för att barnen ska tro att tomten kunde inte vänta på oss så länge. men satu(plastmamman) frågade pappa "vet hon om det?" pappa sa såklart inte. då fattade jag att det låg ngt annat bakom det. och vi åkte t farmors begravning också. och när vi var hemma (finally) såg jag en enooorm present.. trodde seriöst typ en möbel i presenten. och det var till mig, adelina och nicholas. fattade nada vad det kan innehålla. men när vi öppnade och såg att det var faktiskt tre marsviner i en bur hihih:D de är faktiskt barnens men de var nog snälla och sa att en var till mig:) hah aldrig i livet att ha ett husdjur igen men ja i tyskland är det inte så dumt. de är så gulliga.



hur gullig får man vara egentligen?!


och gissa vad? jag fick en kamera .. ohh min blogg kan va fräsch nu, bara en tidsfråga tills kameran dör  haha.
och platttången fick jag också.. måste bara tacka gud för den. amen..

och till sist. jag ska äta julmat och så imorgon.
sade till pappa att jag snart slår honom i vikt hahahah. :) skönt


2009, haar ni hört talat om att udda tal på slutet i talet gör året oförglömligt??



har NOLLLL BLOGGLUST..
men älskar att prata med er i msnoch jag tänker på er.
och speciellt du, imorgon kl tio till tolv hihihih

kramkram saknar saknar er.. fast det är så skönt here

nu förstår ni varför jag känner mig hemma här.

idag gick jag och pappa runt i julmarknaden, och jag älskar det. en av de saker som jag tycker mest om. men iaf. jag åt kakorna med florsocker på.

jag; pappa, kolla här (min svarta jacka blev väldigt prickig efter jag åt kakorna)
pappa; worseck...

????



Björnbröder.

har en stooor fråga till er, är filmen sorglig eller inte?
för er som har sett den alltså.

imorgon

  
måste ba tacka för höstterminen, det blev inte alls som jag hade förväntat mig men alla vet att livet blir inte som man har tänkt sig.

tiden gååår så snabbt, imorgon flyyyggger jag till tyskland, älskade tyskland! ;)

och jag kommer inte sakna er ;)

tha life

puhh, nu ska jag svara.
tack och lov att ni inte frågade ngt mer :) annars skulle ni veta allt om mig. otäckt haha

1. Postat av: Sebastian

Vilka skulle du välja mellan bli brandkvinna eller poliskvinna? Välj en! ingen "beror"

POLISKVINNA! utan tvekan haha..

2 2008-12-15 @ 20:46:31 Postat av:

veeeeeeeem e din drööööömkille?(A)(A)
SAM WAY heter han, han är såååå perfekt haha. skönt finally hittat min drömkille. han är inge känd bara en vanlig modell. japp så är det:) och jagär lite pinsamt besatti honom.. haha nog om honom. 

2008-12-15 @ 20:48:30 Postat av: ko

1 vad vill du jobba med i framtiden? ehhh haha jaa kanske en bonde som har dig till husdjur? ;) 
2 vad är ditt dröm just nu? ohh min dröm jusst nu är bara dyka djupt och få utforska lite under ytan.. som ni kanske vet att jag tycker att vattnet är det finaste som finns. 3 när ska du skaffa barn? ålder?? haha bra fråga, jag är inte sån som älskar barn haha, det spelar ingen roll faktiskt för mig hur gammal jag ska vara när jag skaffar det.. beror mest på min man. :) men jag vill helst föda barn efter jag har levt livet lite för mycket:) och som sagt barn är inte värst så mycket för mig så jag skulle vilja ba ha två. absolut inte ett.. tkr att mitt barn måste ha ngn syskon så det får uppleva barndomen som min, helt underbar!
4 om du har vunnit 50 miljoner, vad ska du göra med de? haha ska inte babbla som jag gjorde när jag var liten.. bara få som fattar poängen. ja jag skulle ba njuta av pengarna och sluta tänka på hur mycket sakerna kostar haha.
5 ser emot fram örebro-life nu?:D neeej!!! men jag ser fram emot sommaren sååå sjukt mycket:) och varför jag inte ser fram emot det, kan jag faktiskt inte säga haha. jag har bara inte ngn förklaring till det :) fast det skulle va skönt att träffa er igen och ha er i mitt liv igen. tex du, ko! ;) love!

2008-12-15 @ 20:49:03 Postat av: Mona veeeeem e din drömkille?:D jag har erkänt, och blottat mig.... det är fanimig SAM WAY! utan tvekan....

2008-12-15 @ 20:49:49 Postat av: isabellie
är du trött nu? nyårslöfte? hur mycket betyder basketen för dig?
1haha är faktiskt skitpigg just nu men imorgon bitti kommer jag dö och försöka orka hela dagen. 2hmm mitt nyårslöfte är det som du tkr att jag snackar ba bullshit. jo jag ska sluta med msn, och så. tkr att det förstör mitt liv på många sätt. ska typ skapa en ny msn och använda den med några nära. tror blir mycket bättre för mig. 3ohh det betyder jättemycket för mig men det finns perioder, (beror oftast på laget) som gör mig bara så trött på basket, vill hellre va hemma och titta på tv och jäsar hihih.. men när jag spelar i planen med dee som jag älskar, ja just den stunden kan jag ALDRIG tänka mig mitt liv utan basket men annars betyder basket mycket för mig, men inte så mycket ( som det gör med ballah) .. jag antar att ballah gör mig uppe och ork att gå till träningar.. utan ballah är basketlivet borta för gott..

2008-12-15 @ 21:36:39 Postat av: Ammi Vad tycker du mest om? åhh, tror nog att ingen har frågat mig någonsin den frågan. haha vad tycker jag mest om? hmm.. sam way!! haha neej skojar. fyfan. måste fundera. hemskt. jag tror att åka i tivolin "DOM" (i tyskland) är mycket svårt att slå. känslan att vara där. som man är barn igen och minnen med farmor och allt där. det är bara så underbara minnen som går igen varje gång jag är där. och jag minns så tydligt hur det luktar där. umie!
Vad har du planer för nästa år? hahahah mina planer är de underbara resor som jag seer så mycket fram emot med er ballah. portugal. örebro. hmmmmmmmm.. vad fan ska jag göra under nästa år? bra fråga haha

Postat av: ebruw

1.vem är dina riktiga vänner som du KAN lita på den personen? ohh mycket svårt fråga. men det finns en person som jag vet att jag ALLTID kan vända mig till och lita 100 % på henne trots vad det än är min syster. mathilde. och jag vill inte säga direkt vilka vänner som jag litar på och inte :) men mathilde är ängeln som finns bakom mig.det har hon alltid varit. inte alltid har jag visat det men ska du veta, syrran :)
2. hur känner det när din mamma ska lämna dig & flytta från sverige? hah det känns faktiskt bra! jag ser fram emot det som fan och jag kmr trivas i london så bra och att se min mamma bo där kommer kännas bra. jag är ändå i örebro, och jag ser inte det som att mamma lämnar mig haha, hon skulle aldrig åka om jag inte ville det.
3. trivs du bra med ditt liv? haha jaa som fan. ibland fattar jag inte själv hur mitt liv är men så är livet brukar jag säga...


frågestund


frågestund now?!


Tycker att min blogg har blivit som en anteckningsbok, där jag bara skriver vad jag tänker på.. Helt ointressant så jag vill veta vad e intressant för er om mig, mitt liv?

Så jag tänker ha frågestund?:) Okej, dags för frågestund nu.

Fråga hur mycket ni vill, vad som helst och så svarar jag snart.


ler du? då ler jag :)

   LE MERA SÅ SMITTAR DET AV SIG!

ska gå ut nu och umgås med de som jag verkligen älskar och

tjejmíddag ikv, en av dem är jag jävligt irriterad på men äsch. varför bekymra sig om det?? ohhh, jag kommer verkligen att älska dagen, känner det på mig.
en sak ska ni veta, det känns ont inombords att vi kan inte träffas förrän jag kommer tillbaka från tyskland den 31e, sent på kvällen., men vi ses före 2009, för er som är med nyårsfest med folk..,! nog med babbel nu!
POOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF

varje bild har en egen historia


jag skrev vad historien var och så. sen tänkte jag på ngt helt annat aatt inte veta vad som hände gör bildden spännande hihi..
förutom för dig anna såklart :)

FAN TA DIGN PKWD ÅOIWEJ IDCHEWM IUDNME

e såååå jäääävla arg, irriterad, sur, ommmmmmmmgggggggg..!!!!!!

satt här och jobbade med en uppsats så hårt så jag skippade min träning och allt och sen vadåå!?!??! >!
gissa hahah nQMVHASKA UPPSATSEN BLEV BORTA, JA BORTA SOM VINDEN.:!!!!

JAG SATTTTTTT SÅ LÄNGE SÅ JAG FICK ONT I RÖVEN OCH VADDÅÅå!?!? RÅÅÅÅ GUD HAR STRAFFATMIG, FYFNA  NÄR ´NU JAG HAR SLUTAT PRATAT OM HONOMOM.. JEEEEEEEEVLA ARG!!! ALLT FÖR INGENTING. JA ALLT FÖR INGENTIUNG...!!!

lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove



thats thats thats thats love...!

såååå mysigt var det idag.
bara ligga och softa.
har inte haft såna stunder på ett riktigt långt tag.
men ikväll ska jag sticka till dövas hus,
där ska jag ha ett möte. aja..
men mysigt kmr det va må jag tro.

tanken på att jag kommer stiga upp tidigt hela veckan gör mig sååå sur :) haha needå.
POFF OCH KLÄ MIG, måste komma tillbaka till verkligheten..

ett trist skämt,... maybe



tack för allt idag, det var roligt att prova på olika jobb. att vara prositituerad var faktiskt inte dumt.. man ska bara föreställa sig gubbarna till något annat. och som alla säger.. cash is power. tack för allt.

tänker kanske jobba igen i det yrket någon gång. ngn call?

festen hos mig:)

Jag hade en hemmafest hos mig, bara tjejer är bjudna, det var så mysigt. Jag har tränat inför SM för sista gången i fredags sen gick jag raka vägen hem till mig, då startade partyt. Allt gick så lugnt från början, vi lekte festspelet. Sen blev det galnare. Nästa dag fick vi vakna så tidigt för alla vi måste till kukis och träna med teatergruppen DAGIS. Gissa hur vi mådde då? haha

(koperiade inlägget från en urgammal blogg) max nostalgi!

hahaha, råå lääängesen! :) det var den 16 april 2007, snart två år sen haha.
men visst var det en härlig minne att minnas?! ;) hahah särskilt du, jamila.
haha lite elakt här.


onödigt vetande; saknar tyskland som fan



en termin till sen är mitt liv helt förändrat.. lite otäckt?
mamma i london, pappa i hamburg, jag i örebro, syrran i sthlm.
snacka om att familjen e splittrad! :D

basketbasket

hmm, har lite dåligt samvete.
för första gång skällde en tränare en spelare så hårt och spelaren grät, grund av mig.
men hon måste lära sig att anstränga sig lite, fyfan!


ja, jag e glad när en ny dag kommer för att då är det ännu en dag närmare till EMU20..
gud va jag ser fram emot det! <33 ni oockså? ballahgurls!

yes



Born to be me

en mening som jag kom på när jag satt o väntade på tbanan.
and I was born to love it.

dagens bild


/// china 2007
on the way to the sky

RSS 2.0