4/7-10/4 2008



BARCELONA & COSTA BRAVA MED ANNA = SANT !!!

kommer sätta in bilder när jag har fått alla, seriöst e urless på att vänta på bilderna.

men i alla fall är man nu i hamburg med sin bästa syster.. älskar mathilde för mycket.. vi kan prata om allt från himmel till jord.. fyfan va fan skönt..!!

em tyskland!

          

ojoj, om man ska berätta om resan, svårt max, man vet inte hur man ska börja med.
ja, allting var så roligt men samtidigt har det kommit olika kaossituationer.. haha men det var sammanlagt roligt och en annorlunda resa.
de dagar i början var det mer lugnt och mer tillsammans med laget. men samtidigt roligt.. sen bara mer och mer social med andra länderna. haha! ja, vi delade hotellet med ryssland, polen och FAN OCKSÅ TURKIET!! jaa, det finns en del historier som har hänt i hotellet med de turkarna.. usch! :) 
ja, vad vi gjorde där.. hmm.. bussen med ryssar var bara OJOJOJ.. hahah! jo, badade två ggr där. härligt. och basketmatcher var obeskrivliga... och besökte bambergstanen.. men roligaste dag var såklart sista kvällen, fan man vill tacka er, twins.. att ni ville festa med mig fram till kl sex på morgonen! klart bara vi som gjorde det. haha!

och tomas & amina e så söta tsm.. jamila syns irriterad på mig på sista dagar för att jag bara så kär i jamila! haha..



då invigningen då en kille typ såg mig och gjorde en konstig grimas och sa.. du e vackraste av alla här i em, du borde få en tiara. en sån komplimang kan man inte glömma! :)

och till sist vill jag bara påminna, JAA VI TOG GULDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0