<33



bilden säger väl mycket ? ja rena love att vara här.

yeeeeah

äntligen startar livet på ngt nytt start, har nämligen tröttat mkt på vardagslivet, så ska det inte vara under sommar, och där ångesten vad som ska hända efter tyskland e också löst.. fan love rå!


yeyah, jag poffff med såååå underbara folk, jag tackar gud att han har skapat dem..!

fyfan basketbilder blev så fula, tänker inte sätta in ngn bild här i bloggen hehe

hur hurdan var min dag??!



yes, vaknade upp jättetidigt och sen direkt t stan, aa max tidigt.. jag, mathi & mam t stan, jisses vad tomt det var i stan.. iaf vi i stan, ointressant att veta vad vi gjorde.. sen åkte jag hem och åt en massa.. åt för helvete 3 stora bitar av tårtan.. sen åkte jag till bea, elin fanns redan där.. vi lekte lite med kameran sen åt vi .. sen tänkte vi överraska twins, yes.. så vi åkte ända till skärholmen! och vi överraskade dem hårt, vad roligt det blev.. ja deras mam e så söt.. vi gullade med tourias två söta pojkar som var hos dem.. erkänner att jag kmr bli en kass mamma. zz :D sen åkte vi till centrum och åt mc, sen kom erdem och överraskade oss. så twins åkte hem och vi åkte hem t erdem och snackade lite.. sen åkte vi till heron city och kollade på bio. jisses för er som har läst i erdems bd men jag måste tjiss här också..

jag fyller 16 år, och dagen e 16 juni, och elin& erdem satt på slumpvis stolar, 7-10 på rad 9 och jag satt ba där och bea py, sen 45 min senare upptäckte att jag satt på 16, ballt tänkte jag men värre e när det är pi en fel stol, den ska vara egentligen 8 men den blev ba fel siffra och jag satt på den! 161616 jag blev fan rädd och elin vägrade titta på mig.. så rädd var hon zz. rå bakom oss några blev arga haha

sen åkte jag hem och trodde det e över men neppnepp.. en berusad kille kom och pratade med mig, tack o lov att han e ej 16 år ;) men iaf, det slutade med att han gav mig hans mobnr, japp nu e det över. rå aldrig mer 160608.. aldrig någonsin

mitt år som en femtonårig var jisses

mitt år som en femtonårig var jisses.. äventligt, kaostiskt, gråt, gläjde, skratt, kärlek..

bästa minnen med året är kina, spanien, såklart SPANIEN... sista året med klassen som jag har alltid varit med.. och alla sötnötarna som jag trodde inte kunde inte vara så underbara, de dök upp.. yes a big heart to er alla..




den bästa vecka i mitt liv, jag har försökt förklara t mina vänner så många gånger hur underbart jag hade, den var helt obeskrivlig vecka.. en stort tack t dig, klara.. jisses allt vi gjorde var wow, skratt hela tiden på gatorna, tog sönder en vattenpipa, massa gratis öl och försökte skaka ur flera äckliga killar, skratt, ramla nerför en trappa, prata med folk, en massa stunder i toaletterna, söp oss konstiga drycker, skrattade hårt åt dumma fotbollkillar som dansade.. vi dansade sj och kom in en massa olika puber..

fyfan, det går inte komma ihåg allt, jag har säkert glömt en massa haha!








nu är jag sweet sixteen, hmm ser fram emot ett nytt år med livet..
yes livet leker..

hej och hejdå

OFFFFFFF....

min hälsa off
min sömnbrist fyfaan..

räcker det till som en bra ursäkt till att inte upd ett vanligt inlägg??

just nu vill jag ba gå raka vägen till sängen..

jag förväntar mig inte att ngn sska kommentera.. byeeeeeee
men tack så mkt för idag, (L) er friends..


ett nytt löfte för sommaren 08

                   

jag längtar nu såå mycket efter EM, fattar inte att jag ska stanna länge i sverige efteråt EM, ångrar verkligen det. jag skulle ha direkt åkt till hamburg, älskade hamburg efter tyskland EM, men nepp det blir inte så. ja, då gäller det verkligen någon sistaminut resa med någon speciell.. annars dör jag av torkanfeber. JAG KLARAR EJ av sthlm under sommaren.. sååå kass e sthlm men inte er sötnötar såklart, jag pratar om naturen.. jag måste åka till en mysig stad, punkt slut. om ngn vill hänga med mig så ba säga call, jag ska nää måste STTICKA fr sthlm efteråt EM, yes..

10 juni

ba en kommentar om igår, en skitskön dag!

*träffade av slump och fick sällskap till stan
*sverige vann
*hade jävla rolig sällskap hem (samma person)

yes det e romel. han vet ändå inte om att jag har en blogg.. och jag har skrivit om honom och har bilder på honom i min blogg och om en dag råkar du klicka hit ber jag om ursäkt.

tre negativa saker m igår

*min kondition gg under träningen igår efter sjukhelgen
*hem och kaos i msn, medan jag skittrött.
*otäcka mannen

ja, jag måste ba tjiss om otäcka mannen, jo som sagt att romel var min sällskap i tbanan och när vi gick av, ja vi bor åt två oliika håll och jag sade att han behövde inte följa med mig hem, alltså vid dörren, jag in sen han hejdå. han sade JO! jag ok, vi gick och det e inte helt tomt, det fanns några folk och romel ssa att de nio mannen som vi kan se just då kan våldta mig om han inte följde med mig, jag sade näää tvärtom, de skyddar mig och när vi skulle gå förbi en max otäck man och han typ är full och hade ngt i handen och han gjorde en rörelse men jag blev  max skrämd.. romel sa rå jag står mellan er men ändå blir du fan skrämd, hur om jag inte finns, då skulle du springa som fan?? men allvarligt, jag blev såå skrämd som fan, ärligt om jag ensam skulle jag ba skita i han och gå förbi men romel fanns då vågade jag titta på honom och gg blev såå skrämd fyfan..

sry rå onödigt  vetande :)

ikv ska vi vinna matchen yes, i södertälje..!

livet lekte tills jag blev sjuk.



KNAS KNAS KNAS KNAS, livet var såååå roligt och hade fullt upp..!! och vad nu?! ja, fick en dumma bula på halsen och den förstörde mitt liv, ja hela mitt jävla lív :D nu e jag 3,14 sjuk och kan inte göra ngt annat än ba att ligga el sitta stilla..

lite om vad jag har gjort.. badade a lot, sen serverera de tiorna.. sen grönan. ajabaja, skulle ha träningslägret här helgen men off hårt. och bulan e inte farlig MEN jag får kanske medicin eller operera bort den om den irriterar mig. men läkaren är inte säker så jag måste gå till en specialist nu på måndag, klockan åtta! om den e allvarlig, så EM hur hur?! tänker fanimigg inte missa min första EM.. jisses! så ni förstår om jag tar medicin får jag ej träna.. tungt va?!

jag ville klå jävla tjejläkaren, hon undersökte mig sen hon chockad att det gjorde inte ont om man tryckte på den.. jag ba satt där och sa nää, nää! och hon gjorde en skräckslagen min och sa att jag måste gå till en annan läkare och skaffa en tolk.. så hon skickade mig till en kirurgi!!! en kirurgi, fatta det..

hos läkaren bråkade jag o mamma, inte så allvarligt bråk men ja, ang träningslägret.. JAG vill träna men mamma rädd bulan värre osv.. och tolken skrattade, yes skrattade, jävla opassande :) 

jo tiornas avslutning gjorde jag varken av de två saker. skratta el gråta :)
jag wish lycka till i örebro, njut där och låt de bli de 4 bästa åren !


och HAAATAR MIN JEVLA BULA FÖR HELVETE; DEN HAR FUNNITS SEN JAG FÖDDES, VARFÖR SKA DEN VISA UPP DEN PRECIS BA EN VECKA OCH HALVT KVAR TILL EM; JAAAA GUD HATAR MIG VERKLIGEN!!

yeah sommarlovet är här.

image217

lite om igår.

här veckan maaax fullt upp men nu har jag lite ledigt tid och tänker sätta in lite bilder.. igår fick vi niorna servera de tiorna och jag fick ett max fel bord. rå så otrevliga föräldrar och sånt. jag kämpade verkl att va trevlig. haha. sen gick vi runt lite i djurgården, och i stan. sen sov jag hos mona m en tjej till och en massa hände. en kille fick sova ute. nää det ska jag inte babbla om. orka långt historia färdigt :)

image210

image211image212image213
image215


gooood natt, har massvis mera med bilder.. sätter in imorgon och imorgon kmr det nya bilder.. imo skolavslutningen ! yeeeeeeah men samtidigt vet jag inte om jag kmr gråta eller skratta.. en klass borta, en såå underbar klass borta.. usch!!

A big heart för helgen!

image203soooolat och slappade idag..! e alldeeles bränd nu HAHAHA får baara skylla mig själv! :)
Idag gick jag till flaten med mamma, och gintare kom senare. Ni i smedis, jag fick smset för sent, var redan i flaten z. :)
igår, py ba solat men annan plats, en gudomlig plats. så glad att det ligger så nära mitt hem. såååå fint, jag måste ta med er hit ngn gång. igår solat med mamma sen blev jag så trött så jag sov i fyra timmar..!! zz... sen gick jag på bio med björnen och två chokladbullar.. hehe, ni fattar väl vilka? :) kollade på filmen Dumpad, jisses hur många ska mannen eg visa kuken? till sist man ba jaja, vad vill du ?! hahaha, sen i fredags var jag i SMEDIS och badade.. med er sötnötarna!! sen efteråt var jag i dukis och spelade minigolf.. haha romel, jag krossade dig, sötnos! sen snackade jag och elin i flera timmar...chilisch!!!



ba en kommentar; THE SUMMER IS HERE!

   

2006

2006 plötsligt två år sen. sjukt, tiden går för snabbt.
såg en massa gamla bilder, typ fr 2006.
minnen e så fräscha, känns som nyss men eg inte.
2006 e året som jag provade på saker mer än någonsin
och det hände en massa som jag kmr aldrig glömma.

                             

ett år som man omöjligt glömmer.
(hittade bilderna i en asgammal blogg(nogg haha), drf ska man aldrig kasta sin blogg!)


RSS 2.0